Menu

Altijd een uitgebreide garantieperiode op een stuurhuis van Mercedes bij een specialist

november 1, 2017 - Business / Marketing and Advertising

U bent op zoek naar tweedehands stuurhuis voor uw Mercedes? Of een nieuwe aircopomp van Opel? U vindt het allemaal in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Zij beschikken over nieuwe en ingeruilde auto onderdelen zoals stuurpompen en stuurkolommen. Omdat de plaatsing van de onderdelen door echte vakmannen gedaan wordt, is het niet van nieuw te onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen van optimale kwaliteit en goede service. Om de kwaliteit te garanderen biedt deze specialist maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? De koffie staat al klaar.

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

Wanneer u op zoek bent naar een aircopomp van Opel gaat u langs bij Hans de Haas. Ook voor een stuurhuis van Mercedes of diverse andere werkzaamheden kunt u terecht bij Hans de Haas auto-onderdelen. U kunt er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.

Gratis technisch advies over een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel

Kies voor een specialist in auto-onderdelen als Hand de Haas auto-onderdelen. Zij bieden u altijd gratis technisch advies en ondersteuning. Zij kunnen u van dienst zijn bij bijvoorbeeld de reparatie van een stuurhuis van Mercedes of de plaatsing van een nieuwe aircopomp van Opel. Wanneer u kiest voor deze specialist bent u verzekerd van kwaliteit. Zo leveren zij alleen stuurhuizen waar zij 100% achterstaan. Wanneer u eenmaal advies heeft ontvangen, zult u geen andere specialist voor uw auto-onderdelen meer willen. Bij Hans de Haas auto-onderdelen wordt er altijd een relatie voor langere termijn aangegaan, mede dankzij de uiterst klantvriendelijke benadering. Dat is de belangrijkste graadmeter voor succes. Naast reparatie kunt u er ook terecht voor splinternieuwe onderdelen.