Menu

Animatie laten maken; de werkwijze van Animatiestudio Donker Media

maart 1, 2018 - Business / Marketing and Advertising

Animatie laten maken; de werkwijze van Animatiestudio Donker Media 

Stel, je bent verantwoordelijk voor de marketing van jouw organisatie. Je hebt net een flitsende presentatie gehouden over de vele voordelen die animatie video’s voor jouw organisatie kunnen hebben. Het MT knikt instemmend wanneer je opsomt dat animatievideo’s leiden tot meer engagement met je klant, gedeeld worden op social media en je online metrics positief beïnvloeden. En dan je troef: animatie video’s hebben een ROI waar andere communicatiestrategieën slechts van kunnen dromen. Een daverend applaus klinkt door de vergaderruimte. Maar dan.. de kritische opmerking: “Ja maar, daar hebben wij toch helemaal de skills niet voor?”

Het bepalende moment

Dit is het bepalende moment voor je nieuwe marketing strategie. Begin je aan een stamelend verhaal? Geef je toe dat je ambities misschien te hoog zijn? Of reageer je heel relaxed, omdat je allang weet dat je die expertise heel voordelig kunt inkopen?

En wel bij een partij die staat voor een persoonlijke aanpak. Een animatiestudio waar je niet zomaar een “animatie laat maken”, maar waar ze garant staan voor maatwerk. Een professioneel animatiebedrijf, waar gepassioneerde animatoren en deskundige communicatie-specialisten samenwerken als verlengstuk van jouw bedrijf.

Animatiestudio Donker Media

Dat is animatiestudio Donker Media, dé animatiestudio uit Eindhoven. Bij Donker Media werken we nauw samen met onze opdrachtgever. Door geregeld overleg, afstemming en vaste beslismomenten zorgen we voor een animatievideo die perfect passend is voor jouw situatie. Onze animaties zijn geheel passend binnen je huisstijl, afgestemd op jouw doelgroep en boodschap. Jouw diepgaande kennis van je product en markt in combinatie met onze know-how levert animatie video’s op die zeer positief zullen bijdragen aan jouw kansen op promotie!

Even bellen?

Lijkt dit je wel wat? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de mail, of telefonisch (040-744 02 52). Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, zodat ook jij kunt schitteren met een prachtige communicatie campagne!