Menu

Autoschade wordt snel en vakkundig gerepareerd bij de specialist in Maastricht

augustus 27, 2018 - Auto's en Motoren

Heeft u autoschade opgelopen in de buurt van Maastricht? Dan is het fijn als dit snel en op een vakkundige manier gerepareerd wordt door een specialist als WellColl Groep. Met professionaliteit en vakmanschap herstellen de automonteurs uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Heeft u autoschade aan de ruiten van uw auto? Kom langs bij de specialist in de regio Maastricht

Voor het herstellen van autoschade gaat u naar een professioneel bedrijf zoals WellColl Groep in Maastricht. Hier kiest u voor een totaalpakket. Is uw ruit kapot doordat er een voorwerp tegenaan is gekomen? Of een klein ongelukje gehad waardoor de ruit is beschadigd? WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

WellColl Groep is een vakkundig bedrijf dat al vele reparaties van autoschade op z’n naam heeft staan in de omgeving van Maastricht. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de modernste reparatietechnieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd.