Menu

Bodembedekker voor uw stal nodig? Kies voor vlas of zaagsel kopen

november 3, 2017 - Business / Marketing and Advertising

Bodembedekker voor uw stal nodig, dan kiest u voor het kopen van vlas of zaagsel. Het is ook niet zo verwonderlijk omdat u door vlas te kopen een hoop tijd kunt besparen. Het uitmesten van de stallen is een stuk sneller gebeurd omdat u alleen de vochtige delen hoeft te verwijderen, de rest kan gewoon blijven liggen. Vlas absorbeert vocht erg goed waardoor het grootste gedeelte droog blijft. Bij de juiste leverancier kunt u zowel vlas als zaagsel kopen in grote hoeveelheden die het bedrijf met behulp van eigen middelen bij u af komt leveren. Dat wordt gedaan met een vrachtwagen, maar op locatie kunnen de balen met een meeneemheftruck op de juiste plaats worden gezet.

Een leverancier met effectieve logistiek wanneer u zaagsel gaat kopen

Zaagsel is goed ontstoft en wordt gemaakt van enkel eerste klas hout. Vocht opname en comfort in de stal gaan perfect samen. Naast kwaliteit is ook service belangrijk. Zo kunt u niet alleen zaagsel of vlas kopen bij Sanders Fourage, maar wordt dit ook nog eens bij u afgeleverd. Niet alleen voor de deur, maar middels een heftruck exact op de plek waar u het op wilt slaan. En als u nog restmateriaal heeft liggen dat u verder niet meer nodig heeft dan nemen ze dat zelfs voor u mee. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen meer te maken over de levering van uw zaagsel of glas.

Vlas kopen voor bedrijfsdoeleinden bij een leverancier die in bulk kan leveren

Hoogwaardige kwaliteit zaagsel of vlas kopen doet u bij een leverancier met uitstekende service. Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde product van groot belang. Bij vlas kopen dient u erop te letten dat u een brandvertragende soort koopt zodat het risico op brand tot een minimum beperkt blijft. Bij een gerenommeerde leverancier kunt u dan ook een offerte opvragen voor verschillende soorten zaagsel en in verschillende hoeveelheden. Daarnaast kan het ook prettig zijn om voor een leverancier te kiezen die er een eigen wagenpark op nahoudt zodat de bezorging van uw bestelling soepel verloopt.