Menu

Extra’s op je auto

juli 6, 2018 - Business / Marketing and Advertising

Autoreclames lokken je vaak door lage prijzen te noemen voor een auto. ‘Deze auto is al verkrijgbaar vanaf €20.000’ zeggen ze dan. Let heel goed op dat ze zeggen ‘vanaf’, want voor deze prijs krijg je een hele kale auto. Voor alle opties moet je namelijk bijbetalen. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk dat je dit weet, omdat je er in je budget rekening mee moet houden.

Het is soms erg onoverzichtelijk, er zijn veel verschillende optiepakketten en extra’s beschikbaar voor op je auto. Maar wat heb je nu echt nodig? Daar gaat dit artikel over, zodat je een beetje weet waar je rekening mee moet houden en welke opties er zijn. Om te beginnen heeft elke auto natuurlijk totaal andere opties en daarom kun je ze het beste bespreken met de autodealer. Toch zijn er een aantal opties die op bijna elke auto beschikbaar zijn en dat zijn de opties waar we het over zullen hebben.

Parkeersensoren
Veel auto’s hebben de optie voor parkeersensoren. Er zijn twee verschillende mogelijkheden, de eerste is aan de hand van piepjes. Je piepjes worden dan steeds harder naarmate je dichter bij een object komt. De andere mogelijkheid is op een schermpje, namelijk een achteruitrij camera. Ook als je deze in eerste instantie niet neemt, kun je later een achteruitrijcamera aansluiten. Wij zouden deze optie aanraden, omdat je het geld er snel uit hebt. Eén keer botsen en je bent net zo veel geld kwijt.

Airconditioning
Bijna iedereen neemt airconditioning op de auto tegenwoordig. Het is namelijk heel vervelend om in een te hete auto te moeten rijden. Zeker als je met de auto op vakantie wilt gaan, is deze optie niet te missen.

Ingebouwde navigatie
Ingebouwde navigatie heeft het voordeel dat je niet hoeft te klooien met houders voor je telefoon, maar het heeft ook nadelen. Het is namelijk prijzig en de kaarten zijn meestal niet up-to-date.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/