Menu

Laat uw ladders deskundig keuren door een specialist

maart 28, 2018 - Business / Marketing and Advertising

Wist u dat het belangrijk is om uw ladders zo nu en dan te laten keuren? Op die manier bent u zeker van een veilige werkomgeving. Omega Training & Inspectie kan u hierbij van dienst zijn. De inspecteurs van dit bedrijf zijn gespecialiseerd in het keuren van ladders, trappen, rolsteigers en ander klimmaterieel. Maar op basis waarvan keuren zij uw ladders? Hierbij hanteren zijn het Arbeidsomstandighedenbesluit en diverse NEN-normen. Een van de belangrijkste normen op dit gebied is de NEN 2484.

Snel en gemakkelijk inschrijven voor een cursus om ladders te keuren

Inspecteren of ladders aan veiligheidseisen voldoen? Dat is verstandig! Of bent u op zoek naar een cursus waarbij u leert om ladders en ander klimmaterieel te keuren? Of wilt u NEN 1010 installatie tester worden? Het is allemaal mogelijk wanneer u een cursus volgt bij een specialist als Omega Training & Inspectie. U schrijft zich eenvoudig en snel in via onze website en vervolgens selecteert u de locatie en data die het beste bij u past. Daarna dient u enkel nog uw gegevens in te vullen en daarna bent u ingeschreven. Wilt u liever iemand inschakelen voor het keuren van uw ladders? Of wilt u een externe NEN 1010 installatie tester inhuren? Dat is ook mogelijk via Omega Training & Inspectie. Zij bieden het totaalpakket op het gebied van veiligheid.

Bespaar kosten en leer hoe u zelf ladders kunt keuren

Zit u erover na te denken om een cursus te volgen waardoor u zelf ladders en ander klimmateriaal mag keuren? Dat is een goede keuze! Schrijf u dan in voor een cursus bij een specialist als Omega Training & Inspectie. Zij bieden diverse cursussen waaronder over het keuren van ladders. Tijdens deze training leert u alles wat nodig is om ladders volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004 te keuren. Wanneer u de cursus succesvol afrondt, mag u zich volgens de Arbowet keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen. Wilt u uw expertise uitbreiden? Volg dan een cursus tot NEN 1010 installatie tester. Ook deze cursus volgt u gemakkelijk via Omega Training & Inspectie.