Menu

Lagere kosten voor een uitzendkracht, maar meer kwaliteit voor uw organisatie

september 11, 2017 - Business / Marketing and Advertising

Ieder bedrijf kiest er natuurlijk voor om de kosten van een uitzendkracht zoveel mogelijk te beperken. Dat is logisch, want er zijn doorgaans twee belangrijke doelstellingen die een bedrijf zich stelt. In de eerste plaats streeft ieder bedrijf ernaar goede kwaliteit te leveren en klanten tevreden te maken. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kosten enigszins beperkt worden. Men wil bijvoorbeeld geen te hoog tarief voor een uitzendbureau betalen als extra uitzendkrachten nodig zijn. Dat moet voordelig worden geregeld zonder hoge kosten voor een uitzendkracht. Een inkoopadviesbureau kan u daarbij helpen. Dit bureau adviseert niet alleen, maar helpt ook betere contracten met uitzendbureaus op te stellen. Ze hebben het tarief van het uitzendbureau tot in de kleinste details berekend, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Resultaat is een flinke besparing enerzijds en een betere organisatie van flexibele arbeid anderzijds.

Laag tarief voor uitzendbureau dat helpt bij totstandkoming en optimalisatie van inkoopcontracten

Veel ondernemers hebben enigszins problemen met het begrijpen van de wereld van flexibele arbeidskrachten. Wanneer u hier niet in thuis bent, kan dit dan ook erg ingewikkeld zijn. Daarom is het zeker niet vreemd als het voor u wat onduidelijk is wat nu precies een goed tarief is voor het inschakelen van een uitzendbureau. Welke kosten mag u verwachten als u op die manier een uitzendkracht inschakelt? Om duidelijkheid voor u te scheppen is het mogelijk een inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau kan u begeleiden bij de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten met een uitzendbureau. Korter gezegd, dit bureau helpt u de beste contracten te realiseren. Het gaat daarbij niet per se om beter onderhandelen, maar een slimmer proces. Het resultaat is lagere kosten voor een uitzendkracht en een lager tarief voor de diensten van het uitzendbureau.

Kosten voor uitzendkracht beperken

Veel ondernemers zijn wat terughoudend als het aankomt op het inschakelen van een uitzendkracht. Dat hoeft echter helemaal niet! Mits u heldere afspraken over de kosten van een uitzendkracht maakt natuurlijk. Er wordt een contract opgesteld dat het mogelijk maakt voordelig en flexibel arbeidskrachten in te zetten. Maar wie helpt u daarbij? Daarvoor heeft u niet alleen de hulp van een uitzendbureau, maar van een professioneel inkoopadviesbureau nodig. Deze zorgt dat er een beter contract tot stand komt als u de kosten voor een uitzendkracht probeert te beperken. Zo wordt het tarief voor de diensten van een uitzendbureau ook lager en profiteert u van veel voordeel.