Menu

Uw meubels laten herstofferen door een ervaren stoffeerderij

september 26, 2017 - Business / Marketing and Advertising

Bedrijven hebben behoefte aan de herstoffering van hun meubelen door een stoffeerderij, maar ook particulieren kunnen om de zoveel tijd een nieuwe uitstraling voor hun interieur wensen. Herstoffering van meubelen is vaak een uitstekende oplossing met een verrassend resultaat. Zo hoeft u geen geheel nieuw interieur aan te schaffen wat u een hoop geld zal besparen. Een stoffeerderij biedt u een veelzijdige collectie aan meubelstoffen en leer aan. Tevens kunt u op de website van deze stoffeerderij uw stofferingswensen visualiseren. Wanneer u wilt weten welke stofferingsmaterialen geschikt zijn voor uw zitmeubilair en passend zijn bij uw interieur en leefstijl kunt u vrijblijvend advies ontvangen van deskundige stoffeerders. Ook voor het herstofferen van boot-, caravan- en tuinkussens, autobekleding en matrassen zijn particulieren welkom bij een stoffeerderij.

Stoffeerderij geschikte partner voor projectstoffering

Geef oud meubilair een nieuw leven door ze te herstofferen of ga voor compleet nieuwe meubelen. Bij een stoffeerderij kan het allemaal. Deze stoffeerderij is uw geschikte partner voor het produceren van gestoffeerde meubelen, van een enkel en uniek exemplaar tot een (kleine) serie. In samenspraak met u worden het zitcomfort en de gewenste uitstraling tot in detail besproken. De specialist gaat altijd ambachtelijk te werk bij het stofferen. Projectmatig gebruikt zitmeubilair heeft het zwaar te verduren, daarom is herstoffering vaak een betaalbare oplossing. Ook hiervoor bent u bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis aan het juiste adres. De stoffeerderij is even basaal als doeltreffend bij projectmatig stoffeerwerk.

Vrijblijvend advies ontvangen bij stoffeerderij

Wilt u weten wanneer uw meubels, of de stof daarvan, aan vervanging to is? Bij een stoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Zwartsluis krijgt u vrijblijvend advies. Zij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om te peilen of de stoffen van uw zitmeubelen toe zijn aan vervanging. Hierbij kan dit bedrijf u uitstekend ondersteunen en u van passend advies voorzien. Als klant staat u immers ten alle tijden centraal, zodat de stoffeerderij u een uitstekend eindproduct kan leveren. U kunt zeker zijn van het gebruik van hoogwaardige materialen bij Stoffeerderij Calypso. Wanneer u dus overweegt om uw zitmeubelen een nieuw leven in te blazen, adviseert deze stoffeerderij u graag over de werkwijze en de diverse mogelijkheden.