Menu

Volautomaat espressomachine van Krups komt als beste uit de test

april 13, 2017 - Business / Marketing and Advertising

Wist je dat de volautomaat espressomachine van Krups doorgaans als beste uit de test komt? Diverse vakbekwame professionals hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van dit apparaat. Op die manier ben jij verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige espresso volautomaat. De volautomatische espressomachine is zo ontwikkeld dat het apparaat eenvoudig geplaatst kan worden in iedere thuiskeuken of horecagelegenheid. De espresso volautomaten van Krups zijn immers de meest compacte koffieapparaten ter wereld. Door het metalen conisch maalwerk, dat de zelfs de hardste bonen zonder problemen kan vermalen, is de volautomaat espressomachine erg duurzaam. Je kunt er dus voor lange tijd van genieten.

Volautomaat espressomachine met verse koffiebonen

Koffie die is gezet met een volautomaat espressomachine is onovertroffen. De smaak en aroma van de koffie is ongeëvenaard. Doorgaans wordt koffiezetten met een volautomatische espressomachine beschouwd als de puurste manier om een kopje koffie te zetten. Espresso volautomaten zijn er in diverse soorten en maten, maar uit testen blijkt al jaren dat de beste volautomatische espressomachine van Krups is. De espressomachine volautomaat is eenvoudig in het gebruik en daardoor ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Met één druk op de knop heb je in een mum van tijd een bakje koffie gezet van verse bonen.

Espresso volautomaten: ideaal voor in de horeca

De volautomaat espressomachine ziet er bijzonder stijlvol uit. Ook in jouw horecazaak zal de machine zonder twijfel een ware eyecatcher zijn. De volautomatische espressomachine is van topkwaliteit en zeer gemakkelijk te gebruiken. Kies de koffiebonen van jouw wens en stel vervolgens de hoeveelheid water, maalgraad, sterkte en de temperatuur van de koffie in. Als dat is gebeurd, maakt de volautomaat espressomachine van Krups met één druk op de knop de heerlijkste koffie. Verder gaan de espresso volautomaten van deze Duits fabrikant ook nog eens jarenlang mee.